Ateles - PIM

CMS for e-handel

Med riktig CMS blir det enkelt å skape en interessant og levende handelsplass.

I takt med at kundenes handelsvaner blir mer og mer komplekse, øker også kravene om at bedriften må levere rike kundeopplevelser.

Dagens forbrukere forventer ikke bare å kunne kjøpe et produkt. De krever blant annet:

·       Direkte tilgang til lettfattelig produktinformasjon.

·       Inspirerende innhold som skaper en kontekst rundt og relasjon til produktet.

·       Tiltalende og brukervennlig funksjonalitet.

·       Handleløsninger som er så enkle at de nesten går automatisk.

Innholdet på ditt nye nettsted er helt avgjørende for å skape en interessant og levende nettbutikk som møter kundenes ulike informasjonsbehov. Ved hjelp av et fleksibelt og brukervennlig «content managament system» (CMS) – som er integrert med e-handelen din – kan du arbeide effektivt med innholdet i nettbutikken for å engasjere kundene på best mulig måte.

Øk salget og effektiviteten med et kompetent content management system som er integrert med e-handelen din.

Hva er CMS?

CMS, forkortelsen for det engelske «content management system», er et system som skal håndtere og publisere innhold på internett.

Formålet med et CMS er å forenkle innholds- og informasjonshåndteringen på et nettsted. Dette gjøres blant annet ved at aktiviteter som normalt ville ha krevd mye manuelt arbeid, automatiseres, og ved at administratorer, web-redaktører, utviklere og andre ansatte forsynes med brukervennlige grensesnitt som letter publiseringsarbeidet.

CMS kalles også for publiseringsverktøy og publiseringssystem på norsk.

Hvorfor trenger vi CMS spesielt tilpasset e-handel?

Å ha et kompetent, fleksibelt og brukervennlig CMS er grunnpilaren for effektiviteten i virksomheten din.

Med riktig CMS går det raskt og enkelt å håndtere og publisere innhold der du behøver det mest. Det reduserer tiden utviklerne og web-redaktørene trenger for å gjøre endringer på nettstedet.

Samtidig får du mulighet til å implementere inspirerende og konverterende funksjonalitet som kan øke omsetningen din.

Hvordan lykkes med PWA i din netthandel Last ned guide

Arbeid mer effektivt med innholdet ditt og skap optimale kjøpsopplevelser

For å skape interessante opplevelser innen e-handelen din, kreves et system som tillater deg å arbeide fleksibelt med innholdet på nettstedet. Gjennom et kraftfullt CMS kan en ecommerce manager, markedsførere og redaktører skape en dynamisk e-handelsplass som er bedre til å geleide kundene gjennom kjøpsprosessen. Et godt publiseringsverktøy innbyr også til å optimalisere opplevelsene for ulike enheter og ulike kontekster.

Søkemotoroptimaliser innholdet ditt

En av de viktigste grunnene til å arbeide med innholdet er å få nettbutikken din til å komme høyt opp på trefflisten i søkemotorer. Med et lett anvendelig publiseringsverktøy via ditt CMS, får de ansatte frigjort tid som kan brukes på smarte innholdsstrategier, og på å lage søkemotoroptimalisert innhold av høy kvalitet.

Ha alle medieressursene dine på en og samme plass

Lagring av dine digitale medieresurser eller «digital asset management» (DAM) er noe som blir stadig viktigere.

I takt med at innholdet på nettbutikken vokser, vokser også lageret ditt av digitale resurser. For å effektivisere håndteringen av disse filene, bør de lagres i en felles mediebank som er sammenkoblet med ditt CMS. På den måten kan de lett finnes igjen, brukes og gjenbrukes av alle dem som arbeider med innhold i nettbutikken din.

CMS hos Ateles

Hos Ateles får du et CMS-system som er skreddersydd for virksomheten din, og 100 % integrert med e-handelsplattformen din.

Med et CMS fra Ateles effektiviserer du håndtering og publisering av innhold, og får tilgang til kraftige funksjoner og CMS-verktøy. Du kan blant annet sikre en tiltalende og brukervennlig nettside på desktop så vel som mobil, og implementere funksjoner som lar kundene handle direkte fra inspirasjonssidene dine.

På denne måten øker du konverteringen og skaper en innholdsrik nettbutikk som kundene finner via søkemotorer, og som de stadig vil komme tilbake til.

Garanter en god kjøps- og kundeopplevelse på desktop og mobil

Våre CMS tilbyr verktøy som gjør det enkelt å tilpasse designet på nettstedet ditt til både mobil, nettbrett og desktop.

La kundene handle direkte fra inspirasjonssidene

Med de CMS som Ateles integrerer med nettbutikken din, kan du la kundene handle direkte fra inspirasjons- og innholdssidene. Det gjør det enklere å plassere produktene og tjenestene dine i en tiltalende kontekst, hvilket bidrar til å øke omsetningen din.

 

La oss bygge noe stort sammen

Kontakt oss ved å bruke vårt kontaktskjema eller kontakt oss direkte på:

Sverre Øier
Country Manager Norway
sverre.oier@ateles.no 
+47 416 11 415 


GANT_SS19_MARCH_LEAD_C_H.jpg

Lær hvordan vi hjalp Gant med å håndtere produktinformasjonen deres med Pimcore.

 
 
 

Gå ikke glipp av _The Wall!