Strategi

Ateles tilbyr flere ulike strategi- og forstudietjenester avhengig av hvilken fase din bedrift er i med deres e-handelssatsing

eCommerce Ready

Ateles strategitjeneste eCommerce Ready er for deg som planlegger å starte med e-handel, men som trenger hjelp til kartleggingen av hvordan dette vil påvirke organisasjonen din samt hvilken ROI du kan forvente ut ifra satsingen.

eCommerce Audit

Ateles eCommerce Audit er for deg som allerede har en e-handelside, men som ønsker hjelp til å definere problemområder og vite hvordan man bør prioritere i forbedringsarbeidet.

eCommerce Study

Ateles forstudietjeneste eCommerce Study er for deg som har begynt med, eller som planlegger å begynne med, e-handel. Vi hjelper deg med å konkretisere kravene du har til e-handelen for å finne ut hvordan du skal løfte denne til neste nivå.

PIM Ready

Ateles forstudie PIM Ready er for deg som ønsker å arbeide aktivt med Product Information Management. Våre erfarne konsulenter vil hjelpe deg med å kartlegge hvordan din organisasjon skal arbeide med PIM og sikre at dere lykkes med satsingen.