PIM

Gjør organisasjonen din mer effektiv og lønnsom ved hjelp av et aktivt arbeid med Product Information Management

 

Et aktivt arbeid med Product Information Management hjelper deg til større lønnsomhet ved å øke salget, redusere time-to-market og effektivisere prosessene. Produktinformasjonen er en strategisk og sentral ressurs for alle dine salgskanaler, og bør forvaltes og utnyttes best mulig for å skape konkurransefordeler. Gjennom investering i et avansert PIM-system som støtter effektive arbeidsprosesser sørger du for at informasjonen håndteres mer effektivt og konsekvent, samtidig som du får produktene raskere ut til alle kanelene dine.

 

Øk salget og reduser kostnadene

Med et avansert PIM-system kan du berike den grunnleggende informasjonen du mottar fra forretningssystemet og du får muligheten til å skape innholdsrike og konsekvente kundeopplevelser. I dag stiller kundene høye krav til relevant og lett tilgjengelig informasjon. Vel strukturerte og innholdsrike produktdata sørger for at du enkelt kan gjøre disse tilgjengelige for kundene på en mer tiltalende måte og dermed øke salget. Ved å gjøre mest mulig produktinformasjon tilgjengelig for kundene, reduseres også etterspørselen etter kundeservice, som igjen reduserer kostnadene.

 

Reduser time-to-market

I dagens krevende og raskt skiftende marked må du hele tiden oppdatere produktsortimentet ditt noe som krever kort time-to-market for nye produkter. I takt med at produktutvalget ditt vokser og må skiftes ut, øker også behovet for å håndtere produktinformasjonen på en effektiv måte slik at kostnadene ikke øker i samme takt.

 

Effektiviser og kvalitetssikre informasjonshåndteringsprosessene

Ofte sitter ulike deler av organisasjonen på forskjellig data, eller varianter av samme data, og administrerer dette i ulike systemer. Gjennom en investering i et PIM-system reduserer du antallet systemer og sentraliserer informasjonslagringen til ett område som hele organisasjonen kan nå. Slik får alle tilgang til en identisk og oppdatert informasjon. Dette effektiviserer prosessene og sikrer kvaliteten på informasjonen noe som igjen reduserer kostnadene.

 

En forutsetning for et effektivt arbeid med flere kanaler

Når du jobber med flere kanaler blir det enda viktigere å samle og rendyrke informasjonen på ett sted. Med PIM-systemet får du en felles informasjonspunkt for alle dine kanaler. Fra denne kan du administrere informasjonen din på en konsekvent måte og sikre at den alltid er oppdatert før du velger hvilken markedskanal du ønsker å benytte den i.

 

Web-to-print

Med en avansert PIM løsning kan du lett sende informasjonen i PIM-systemet til InDesign for enkelt å produsere produktkataloger som skal brukes i markedsføringen. Du sparer store mengder tid og kostnader. 

 

PIM fra Ateles

Ateles har bred erfaring med PIM og de spørsmål som oppstår når man starter opp arbeidet med å strukturere og sentralisere produktinformasjonen. Dette gjør oss til en solid partner i det strategiske arbeidet som må utføres i forbindelse med håndteringen av produktinformasjonen din. 

 

Bestill en forstudie for PIM idag! 

 

”Med ett PIM-system får du et verktøy for å møte og personalisere informasjonen i de ulike kanalene. Informasjonen håndteres mer kostnadseffektivt, samtidig som du reduserer time-to-market og øker lønnsomheten”

Jonni Harrius, Head of Business Development, Ateles

Kontakt oss idag for mer informasjon

sverre.oier@ateles.no

+47 41 61 14 15

Kontakt oss så forteller vi mer om hva vi kan gjøre for din bedrift