Content Management

Øk salget og effektiviteten med et kompetent Content Management System integrert i e-handelen din

 

Kravene som stilles til bedriftene om å levere omfattende kundeopplevelser bare øker, og kundenes besøksreiser blir mer komplekse og må tilpasses både ulike enheter og kontekster.  Innholdet i e-handelen din er av største betydning for å skape en interessant og levende e-handelsplass som møter kundenes ulike informasjonsbehov. Ved hjelp av et Content Management System (CMS) integrert i e-handelen, kan du jobbe effektivt og fleksibelt med innholdet i nettbutikken din for å engasjere kundene på best mulig måte.

 

Jobb mer effektivt med innholdet og skap optimale opplevelser for kundene

For å skape interessante opplevelser i e-handelen og lede kundene gjennom kjøpsprosessen, er det viktig med et system som lar deg jobbe fleksibelt med innholdet. Med en kraftig CMS kan eCommerce Managers, markedsførere og redaktører skape en dynamisk e-handelsplass og jobbe mer effektivt med alt innholdet på nettsiden. CMS åpner også for optimale opplevelser for ulike enheter og kontekster.

 

La kundene handle direkte fra inspirasjonssidene

Med CMS Ateles integrert i e-handelen kan du la kundene handle direkte fra inspirasjons- og innholdssidene, noe som øker konverteringen. 

 

Optimer innholdet for søkemotorer

En av de viktigste grunnene til å jobbe med innholdet er at e-handelen skal rangeres høyt hos søkemotorene. Med et lett anvendelig publiseringsverktøy via CMS sørger du for å kunne bruke energien på å skape mer innhold av høy kvalitet.

 

Lagring av medietilganger på ett sted

Lagring av medietilganger, eller Digital Asset Management (DAM), blir stadig viktigere. I takt med at innholdet på e-handelsplassen øker, øker også de digitale tilgangene som sammen skaper alt innholdet. For å effektivisere håndteringen av disse filene bør du lagre dem i en felles mediebank via CMS, slik at de enkelt kan finnes og benyttes om igjen av alle personer som skal bruke dem.

 

Gjennom de CMS-systemene som Ateles skreddersyr og integrerer i e-handelen, effektiviserer du håndteringen av innholdet og publikasjonsprosessene og tillater kundene å handle direkte fra innholds- og inspirasjonssidene. Slik øker du konverteringen og lager en innholdsrik e-handelsplass som kundene både finner via søkemotorene og vender tilbake til.

”I dag må alle markedsførere og redaktører ha kompetente verktøy for å jobbe enkelt med det dynamiske innholdet på e-handelsplassen. En kraftig CMS er den beste investeringen for at disse skal ha de rette forutsetningene for å utføre denne oppgaven. Dette har igjen konsekvenser for salg og lønnsomhet”

Jonni Harrius, Head of Business Development, Ateles

Kontakt oss idag for mer informasjon

sverre.oier@ateles.no

+47 41 61 14 15

Kontakt oss så forteller vi mer om hva vi kan gjøre for din bedrift