Pimcore CMS, PIM, DAM & Ehandel

Pimcore er en kraftig og fleksibel plattform med funksjonalitet som strekker seg over flere områder av CMS, PIM, e-handel og multikanalpublisering. Pimcore har en fleksibel API som gjør det enkelt å integrere alle omkringliggende systemer som CRM, ERP og POS m.m. I 2010 vant Pimcore prisen for "Beste Open Source" i Open Source Awards og har siden den gang blitt stadig mer utbredt. Funksjonaliteten til Pimcore strekker seg over mange områder og du kan selv velge for hvilke oppgaver du ønsker å ta hjelp av Pimcore.

Content Management (CMS)

Pimcore har et kraftig CMS som kan integreres med e-handelsløsningen for å gjøre det enkelt å arbeide med innhold for både e-handel og inspirasjonssider. Gjennom dette CMSet kan sluttkunder også handle direkte fra inspirasjonssidene og ikke bare fra produktsidene. Pimcore er et kraftig system for enhver eCommerce Manager, nettredaktør eller markedsfører som ønsker et fleksibelt og brukervennlig verktøy for å vedlikeholde og oppdatere sitt innhold.

Product Information Management (PIM)

Pimcore har et fleksibelt stamdata-management som effektivt håndterer alle produktdata fra et sentralt område og legger til rette for publisering i alle kanaler. Pimcore har en unik og fleksibel datamodell med en "connect anything"-arkitektur, noe som betyr at du kan bygge strukturer og arbeidsprosesser som passer organisasjonens behov. Dette betyr at arbeidet rundt administrasjon av produktinformasjon skreddersys til de prosesser som finnes i organisasjonen, og ikke omvendt.

E -handel

Pimcore er det ledende integrerte Open Source-baserte e-handels- og PIM-systemet på markedet. Rammeverket til Pimcore muliggjør en fullstendig integrasjon med hele din digitale tilstedeværelse for å levere state of the art-opplevelser til sluttbrukere i både B2C og B2B. Pimcore brukes over hele verden for å skape attraktive og personlige e-handelsopplevelser for både fysiske og digitale varer, avansert produktkonfigurasjon og integrerte multikanalløsninger.

Multichannel & Web-to-print

En viktig funksjon for alle som arbeider med omnichannel marketing, er muligheten til enkelt å kunne gjenbruke informasjon på tvers av alle kanaler som; nettsider, nyhetsbrev, POS-systemer, trykte brosjyrer/kataloger osv. Ved hjelp av Pimcores multikanal og web-to print-funksjonalitet kan du jobbe effektivt med å distribuere innhold i flere kanaler og unngå dobbeltarbeid.

Digital Asset Management

I Pimcore kan du lagre alle dine digitale eiendeler i en mediebank, lage en enkel struktur, og bruke dem igjen der du ønsker. Ved å lagre alle medieenheter på ett sted hvor alle i organisasjonen har tilgang, behøver du ikke parallelle lagringsplasser og du er sikret at det innhold som brukes alltid er oppdatert.

Ingen lisenskostnader

Pimcore er et gratis rammeverk og har hverken lisenskostnader eller årlige vedlikeholdskostnader. Det betyr at du kan bruke dine midler til å utvikle ny funksjonalitet som hjelper bedriften å nå sine mål fremfor å betale løpende på en løsning som allerede har kostet dyrt.

Ateles Pimcore-tilbud

Med Pimcores fleksible rammeverk utvikler vi raskt det du behøver da det er mer design- og utviklervennlig enn noen annen Open Source-plattform.

Her får du alt fra responsive touch-vennlige og personlige mikrosider og landingssider, til Enterprise B2C/B2B e-handel, PIM-løsninger eller et CMS som er integrert med din e-handelsløsning.

 

Er du intressert i å vite mer?

Kontakt oss ved å bruke vårt kontaktskjema eller kontakt oss direkte på:

Sverre Øier
Country Manager Norway
sverre.oier@ateles.no
+47 416 11 415

Name *
Name

Med Pimcores fleksible rammeverk utvikler vi raskt det du behøver da det er mer design- og utviklervennlig enn noen annen Open Source-plattform.