Creating the future of eCommerce and digital transformation

[ eCom tech ]

Vi bygger fremtidens løsninger for digital handel som er tilpasset dine behov basert på markedsledende standardplattformer.

Her kan du lese om våre ulike tjenester innenfor eCom tech

Unified+commerce+ateles

_Unified Commerce

Fremtidens digitale handel vil foregå der kundene er. Det er derfor vi fokuserer på omnikanal og unified commerce-løsninger for å sikre en sømløs kundeopplevelse via alle kanaler.

photo-1532453288672-3a27e9be9efd.jpg

_PIM

Håndter din produktinformasjon mer effektivt gjennom en investering i et kraftig PIM-system som også får dine produkter raskere ut i dine digitale kanaler.

Gant.jpg

_CMS

I takt med at kundenes handlevaner blir mer og mer komplekse øker også kravene for å levere rike kundeopplevelser. Med riktig CMS blir det enkelt å skape en interessant og levende digital handelsplass.

 

Plattformer vi liker


[ Growth ]

Trafikk er blodomløpet for alle digitale aktiviteter. Vi hjelper deg med å bli synlig på digitale kanaler og valgt av din målgruppe. Vi gjør alt som er nødvendig for å gjøre dine besøkende brukere til kunder.

Her kan du lese om våre ulike tjenester innenfor digital vekst

traffic+%281%29.jpg

_SEO

Søkemotorer serverer millioner av brukere per dag med svar på deres spørsmål og løsninger for deres problemer. Her gjelder det å være synlig hvis du har et nettsted, en blogg eller en nettbutikk som ønsker å øke sin trafikk.

photo-1551808525-51a94da548ce+%281%29.jpg

_SEM

Å utnytte alle digitale kanaler til det fulle er en nødvendighet dersom du vil være konkurransedyktig. SEM eller søkemotormarkedsføring bør være en essensiell del av din digitale strategi for økning av trafikk og salg.

photo-1503791774117-08c379dd7f7c+%281%29.jpg

_CRO

Ved hjelp av konverteringsoptimalisering gjennom bl. a. A/B-testing, kan vi tette igjen hullene på nettstedet ditt som lekker penger hver dag. Dette gjør vi gjennom å bruke informasjon fra de riktige kundene, for slik å forbedre nettstedet ditt og øke salget.

Bild%2520influencer%2520marketing.jpg

_Influencer marketing

Med influencer marketing maksimerer du rekkevidden til varemerket ditt. Influencer marketing er å markedsføre varemerket og produktene dine gjennom innflytelsesrike personer som er populære hos målgruppen din.

photo-1478358161113-b0e11994a36b+%281%29.jpg

_Data science

Data Science handler om å ta i bruk data mer aktivt og gjøre valg basert på analyse av denne dataene.

 

[ Creative ]

Vi jobber fra strategi til aktivering for å tydeliggjøre identiteten til ditt varemerke. Vi utvikler strategier og ideer til merkevaren din. Vi lager innhold som bygger moderne digitale merkevarer med klare avsendere på en ny og uventet måte.

Her kan du lese om våre ulike tjenester innen Creative

Post-it.jpg

_UX & grafisk design

Vi tilbyr bransjeledende UX og grafisk design som hjelper din bedrift med å skille seg ut visuelt. Vi hjelper deg med å forstå kundene og målene deres, og tilpasser designet for å møte kundens behov.

_Branding

Vil du at merkevaren skal fornyes, eller har du kanskje et helt nytt merke som skal etableres i markedet? Ateles utvikler strategier for hvordan merkevaren din vil bli en suksess i markedet og hvordan den kan bygges og vokse over tid.

photo-1448873897790-40ede9ce481d+%281%29.jpg

_Content creation

Trenger du hjelp til å skape engasjerende innhold for merkevaren din? Ateles tilbyr innholdsproduksjon som skiller din bedrift fra andre med innhold som inspirerer og engasjerer. Vi optimaliserer og pakketerer innholdet slik at det passer for alle dine kanaler.