Vil du jobbe med UX - og være med å forme Nordens beste arbeidsplass?

Ateles tilbyr strategirådgivning og utvikling av større løsninger for netthandel, PIM og omnichannel, og er et av Skandinavias ledende konsulentselskaper på området. Vi leverer kundetilpassede e-handelsløsninger og hjelper våre kunder med digital handel og optimalisering av forretningsløsninger, SEO/SEM, UX og konverteringsrådgivning.

Ateles er i sterk vekst og vi har store ambisjoner for fremtiden! Vi skal bli størst på digital handel i Norden, og sammen skal vi skape Nordens beste arbeidsplass!

Nå leter vi etter en person som skal jobbe som e-handelskonsulent med UX som spesialfelt.

Om stillingen

Som UX-designer er du en del av Ateles nordiske Business Optimization team og jobber ut fra Oslo. I denne rollen utvikler og realiserer du kundenes digitale strategier ved å designe løsninger som leder til de best mulige kundeopplevelsen. UX-designeren må hele tiden utfordre seg selv ved å analysere, granske og stille spørsmål ved om valgt design er den beste og om den leder til økt konvertering. Som UX designer har man et helhetsperspektiv i prosjektene og er kreativ, selvgående, utadrettet og ligger i fremkant på sitt område.

Du jobber i nært samarbeid med UX, Business Intelligence og Graphic Design. Ved utvikling av ny design og nye løsninger vil din oppgave være å sikre at våre løsninger er UX-optimalisert.

Hvem ser vi etter?

● Flere års erfaring med UX-arbeid for nettbutikker/e-handel

● Erfaring med A/B testing og konvertering for kjøp på nett

● En rådgiver som på strategisk og operativt nivå bidrar til å øke lønnsomheten for bedrifter

● Solid kunnskap om digitale kjøpsreiser og om å lede kunden til konvertering

Du vil bli en del av et innovativt selskap i vekst med store ambisjoner. Vi tilbyr et kompetansemiljø som setter faglig stolthet og utvikling sentralt. Vi er i sterk vekst og hos oss vil du jobbe tett sammen med erfarne kolleger.

Hvem er vi?

Ateles er et av Skandinavias ledende konsulentselskap innen strategirådgivning, systemintegrasjon og utvikling av robuste løsninger for digital handel. Vi leverer innovative og brukervennlige e-handelsløsninger basert på markedsledende standardplattformer og kan vise til betydelig merverdi i våre leveranser.

Vi jobber med kunder i både B2C og B2B segmentet og bygger løsninger som øker effektivitet, kundelojalitet og salg. Kundelisten inkluderer bl.a. Møller Mobility group, Gina Tricot, GANT, Eton Shirts, Daniel Wellington, og Maxbo. Vi er 80 ansatte med kontorer i Stockholm, Linköping og Oslo.

Søknad

For spørsmål angående den ledige stillingen, ta kontakt med Kristoffer Hellesmark, Digital Strategy Specialist, på kristoffer.hellesmark@ateles.no eller +47 94 17 40 62.

Søk ved å sende CV og søknadsbrev til kristoffer.hellesmark@ateles.no, skriv UX-designer i emnefeltet.

Vi gleder oss til din søknad!