User experience (UX) og grafisk design

En dårlig brukeropplevelse kan koste deg dyrt. Dårlige brukeropplevelser setter dype spor hos besøkende, og kan bety negative konsekvenser for bedriften din.

På kort sikt kan en ulogisk eller unødig komplisert tjeneste føre til at kunder avbryter kjøpet sitt. På lang sikt kan det skade varemerket, og gjøre at markedsføringen mislykkes på målstreken. Dette kan igjen bety at du taper kunder til konkurrentene.

Derfor er det viktig at alle kanalene dine tilbyr en så brukervennlig og tiltalende opplevelse som mulig. Det oppnår du ved å ta utgangspunkt i brukeropplevelse (UX) og brukervennlig design.

Hva er UX-design?

UX-design er design med brukeropplevelsen i sentrum. Det handler om å gjøre det logisk, enkelt og tilfredsstillende for en bruker å benytte seg av tjenesten eller å kjøpe et produkt.

UX er en forkortelse for «user experience», som direkte oversatt betyr brukeropplevelse UX-design oversettes vanligvis med brukeropplevelse.

Området berører det meste innen menneskers interaksjon med datamaskiner. Det omfatter alle aspekter rundt et produkt eller en tjeneste, og hvordan disse oppfattes av brukeren. Det inkluderer blant annet kunnskap om brukernes oppførsel, noe som brukes innen konverteringsoptimering. Det omfatter også grafisk design, som påvirker hvordan brukeren oppfatter produktene, tjenestene og varemerket ditt som helhet.

Hvorfor trenger vi UX-design?

UX-design kan gjøre alle deler av bedriften din mer effektiv. Gjennom å sette brukeren i sentrum kan du skape akkurat det kunden din ber om, på akkurat den måten kunden ønsker. Du minimerer risikoen for dyre feilgrep og kan fokusere på de løsningene som fungerer best for målgruppen din.

UX-design og grafisk design hos Ateles

Ateles tilbyr bransjeledende UX og grafisk design som hjelper bedriften din med å skille seg ut på et sterkt konkurransepreget marked. Vi hjelper deg med å forstå kundene og målene deres, og tilpasser designet for å møte kundens behov.

  • Vi kartlegger hvordan kundereisen ser ut for målgruppen din.

  • Vi sørger for at riktige tjenester og hjelpemidler er på plass på hvert trinn.

  • Vi tilbyr effektive metoder for å styre utviklingsprosjekt, slik at vi alltid kan fokusere på det som er viktigst.

  • Vi utvikler og optimaliserer tjenestene dine slik at de tilsvarer og overgår det kunden forventer.

  • Vi veileder deg til riktige beslutninger gjennom hele utviklingsprosessen.

  • Våre dyktige designere hjelper deg med å finne den røde tråden og det særegne ved nettopp ditt varemerke, hele tiden med konvertering og brukeropplevelse i tankene.

 Kontakt oss for mer informasjon.

 

La oss bygge noe stort sammen

Kontakt oss ved å bruke vårt kontaktskjema eller kontakt oss direkte på:

Anders Hagenbjörk
Head of Business Optimization
anders.hagenbjork@ateles.se
+46 702 29 34 00

Håndtering av personopplysninger *
 
 
 
 

Gå ikke glipp av vår blogg!