SEO-specialist til Ateles

Ateles tilbyr strategirådgivning og utvikling av større løsninger for netthandel, PIM og omnichannel, og er et av Skandinavias ledende konsulentselskaper på området. Vi leverer kundetilpassede e-handelsløsninger og hjelper våre kunder med digital handel og optimalisering av forretningsløsninger, SEO/SEM, UX og konverteringsrådgivning.

Ateles er i sterk vekst og vi har store ambisjoner for fremtiden! Vi skal bli størst på digital handel i Norden, og sammen skal vi skape Nordens beste arbeidsplass!

Nå leter vi etter en person som skal jobbe som e-handelskonsulent med SEO som spesialfelt.

Om stillingen

Som SEO-specialist er du en del av Ateles nordiske Business Optimization team og jobber ut fra Oslo.

I denne rollen utvikler og realiserer du kundenes digitale strategier ved å optimalisere søkemotorresultater, drive relevant trafikk til nettstedene, og optimalisere konverteringen. Du jobber i nært samarbeid med UX, Business Intelligence og Graphic Design. Ved utvikling av ny design og nye løsninger vil din oppgave være å sikre at våre løsninger holdes SEO-orientert.

Du er kunnskapsrik og leverer tjenester innen:

● SEO strategi og analyser - Hvordan å prioritere, hva ønsker kunden å oppnå, til hvilket budsjett, ROI, digitale kundestrategier – rådgivning om hvordan ulike valg fører til ønskede resultater, etc.

● Konkurrentanalyser, hvordan rangerer/presterer våre kunders websider relativt i forhold til marked og konkurrenter.

● Søkeord og lenkestrategier, retningslinjer for hvordan kundene best skal jobbe.

● Analyse, anbefalinger og oppfølging av Scom, dvs, jobbe med influencers.

Hvem ser vi etter?

● Solid erfaring med søkemotoroptimalisering

● God teknisk innsikt og forståelse

● Erfaring med on-site og off-site arbeid med innhold og tekniske løsninger

● En rådgiver som på strategisk og operativt nivå bidrar til å øke lønnsomheten for bedrifter

Ønskede kvalifikasjoner

● Solid kunnskap på digitale kjøpsreiser som vil lede kundene gjennom konvertering

● Optimaliseringsverktøy

● Kjennskap til e-commerce, e-handels plattformer

● Gjerne teknisk kompetanse innen front-end med øye for UX

Du vil bli en del av et innovativt selskap i vekst med store ambisjoner. Vi tilbyr et kompetansemiljø som setter faglig stolthet og utvikling sentralt. Vi er i sterk vekst og hos oss vil du jobbe tett sammen med erfarne kolleger.

Hvem er vi?

Ateles skaper og utvikler fremtidens e-handel. Våre løsninger er basert på markedsledende standardplattformer og vi leverer innovative og brukervennlige løsninger som bidrar til våre kunders vekst og lønnsomhet. Siden 2001 har Ateles utviklet netthandelsløsninger for bedrifter i både B2C og B2B segmentene.

I dag er vi 80 digitale eksperter på kontorer i Oslo, Stockholm og Linköping, og jobber med kunder over hele Norden. Kundelisten inkluderer kunder som; EtonMaxboDaniel WellingtonGantGina Tricot, Møller Mobility Group, og IDÉ House of Brands.

Søknad

For spørsmål angående den ledige stillingen, ta kontakt med Kristoffer Hellesmark, Business optimization specialist, på kristoffer.hellesmark@ateles.no eller +47 94 17 40 62.

Søk ved å sende CV og søknadsbrev til kristoffer.hellesmark@ateles.no, skriv SEO-specialist i emnefeltet.

Vi gleder oss til din søknad!