SEO-specialist Ateles

Det er et ordtak som sier: “ - If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Vi i Ateles tror på det å jobbe sammen for å nå målene våre! Vi er ambisiøse, og ønsker å skape den beste arbeidsplassen i Norden. Det er en konstant bestrebelse, og vår uttalte visjon.

#weareateles

På det profesjonelle plan kan vi si at vi er "tech", vekst og innovasjon, og at vi elsker netthandel. På det personlige plan er vi drøyt 65 mennesker som trives sammen, jobber for å utvikle oss selv, og selskapene vi jobber med. Mellom slagene tar vi en AW når vi føler det er behov for det.

Ateles er et selskap som er i stadig utvikling og endring. Vi ser etter deg som vil være her, samarbeide med oss, og som vil være med og bygge vår felles arbeidsplass. Som SEO-spesialist vil du være en del av Ateles sitt Business Optimization Team, ledet av Anders Hagenbjörk.

Rollen

I rollen utvikler og realiserer du våre kunders digitale strategier gjennom å optimalisere kundens synlighet i organisk søk, drive relevant trafikk til sidene, og optimalisere konverteringen. Det er et nært samarbeid med UX, CRO, og SEM. Du kommer til å sikre våre kunders synlighet på Google og andre søkemotorer, sikre kvalitet og ranking i migreringsprosjekt, samt løpende å gjøre endringer på eksisterende nettsider. 

Dine hovedoppgaver er å levere tjenster gjennom:

·       SEO-strategi og – analyser: Hva prioriteres og hvordan øke rangeringen i Google og organisk trafikk. Hva ønsker vi å oppnå og til hvilket budsjett. Kunne estimere ROI og potensielle trafikkmengder, være proaktiv i kundenes digitale strategier. Du motiverer og gir råd for hvordan forskjellige valg fører til ønskede resultater osv.

·       Konkurrentanalyser, hvordan våre kunders nettsider presterer i forhold til markedet /deres konkurrenter.

·      Utvikle innholdsstrategier basert på søkeatferd og forretningsmessige mål.

·       Jobbe med teknisk SEO

·       Ha bred kunnskap om lenkebyggingstrategier, risikospredning, og lenkemangfold.

·       Ha bred kunskap i Google Analytics, Excel, Ahrefs, Screaming Frog og andre lignende verktøy.

Hva vi tror du  har jobbet med tidligere

·       Jobbet "hands-on" med SEO i eget selskap eller inhouse.

·       Dokumentert erfaring innen digital strategi og analyse.

·       Kompetanse innen html.

·       Google Analytics og / eller Google AdWords-sertifisering.

·       Erfaring innen konverteringsoptimalisering / AB-testing.

·       Høyt nivå av norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Hvem tror vi at du er?

Som et godt optimalisert søkemotorresultat, tror vi at du får frem det beste i jobben din, kundene og kollegene dine. Vi håper du liker å jobbe med kolleger i team der du ønsker å maksimere både kunder og Ateles virksomhet. 

Søknad

For spørsmål angående den ledige stillingen, kontakt Tobias Lindström, Head of People & Performance, på tobias.lindstrom@ateles.se eller +46 73 640 92 32

Søk ved å sende CV og søknadsbrev til tobias.lindstrom@ateles.se, skriv SEO-specialist i emnefeltet.

Vi gleder oss til din søknad!