Seat logo.png
 
 

Om Seat

Møller Mobility Group er Norges største bilimportør og importerer Volkswagen, Audi, ŠKODA og nå også SEAT til Norge. SEAT er for tiden Europas raskest voksende bilmerke. SEAT har gjennomgått en varemerke reise hvor bilmodellene har fått et stort løft, og retter seg mot en yngre og mer moderne kundegruppe.

seat.jpg

Prosjektet

Møller valgte å lansere SEAT på det norske markedet i mai 2018 etter at merkevaren investerte i et nytt fokus med en mer moderne og ungdommelig profil. SEAT-kunden er i gjennomsnitt ti år yngre enn den gjennomsnittlige nye bilkunden, og derfor ønsket både Møller og SEAT å utfordre den tradisjonelle handlemåten for en bil og i stedet utforske nye og innovative måter å nå målgruppen på. SEAT valgte å investere i en full digital kundereise hvor en nytt SEAT er bare fem klikk unna.

 
 
 

Den tekniske løsningen er basert på e-handelsplattformen Magento og PIM fra Pimcore. Gjennom den nye løsningen kan man enkelt bestille testkjøring og reservere en bil, signere leasing og få lån direkte på siden. Selv innkjøpsprosessen i seg selv ble gjort mer effektiv, og med få klikk har du kjøpt en ny SEAT. Leveringstiden på flere av bilmodellene er så kort som 6 dager. Den nye løsningen kommer også med en rekke tilleggstjenester som gjør det attraktivt å eie en SEAT, inkludert at du kan tjene penger på bilen din via bildeling.

 
 
 
 

Vil du vite mer?

Kontakt oss ved å bruke vårt kontaktskjema eller kontakt oss direkte på:

Sverre Øier
Country Manager Norway
sverre.oier@ateles.no
+47 416 11 415

Name *
Name