Netthandel

Få en nettbutikkløsning som møter kravene dine. En e-handelsplattform er en forutsetning for å kunne drive salg på internett. En tilpasset plattform er et krav for en effektiv og funksjonell virksomhet.

På Ateles får du hjelp til å finne den plattformen som passer deg best. Vi installerer og integrerer plattformen med de funksjonene og støtteplattformene du trenger. Ta kontakt med oss allerede i dag for hjelp med å tilpasse e-handelsplattformen.

Hvorfor trenger vi en tilpasset e-handelsplattform?

Ulike virksomheter har ulike forutsetninger og ulike krav.

Jo større og mer kompleks nettbutikkdriften din er, desto flere verktøy og støttefunksjoner trenger du for å garantere en effektiv og brukervennlig kjøpsløsning.

Om disse ikke blir integrert feilfritt, kan du få store administrasjonsproblemer, som igjen senker effektiviteten i virksomheten. Og når alt kommer til alt går alle problemene utover kundene dine.

En nettbutikk er aldri mer effektiv enn den er kundetilpasset. Med en tilpasset e-handelsplattform får du forutsetningene som trengs for å drive en fremgangsrik nettbutikk.

Tilpasset e-handelsplattform hos Ateles

Vi arbeider med skalerbare, standardiserte plattformer som vi tilpasser etter kundens behov.

Vi hjelper deg å installere plattformen du trenger, og integrerer den mot andre systemer slik som PIM, CMS og den betalingsløsningen som passer deg best. Våre plattformer passer løsninger med mange touchpoints (web, POS, mobilapper, IoT (Internet of Things), bærbar teknologi med mer) og i løsninger med mye trafikk og mange transaksjoner.

Med utgangspunkt i markedsledende standardplattformer som Magento, Pimcore, Elastic Path og Litium gjennomfører vi de nødvendige kundetilpasningene og integrasjonene til støttesystemer, slik at kundene våre skal få funksjonelle og fremtidsrettede nettbutikkløsninger.

Våre løsningsarkitekter hjelper dere å få fram en API-sentrert arkitektur som passer kundeløsninger med fokus på kundeopplevelser, raske integrasjoner og funksjonstillegg med såkalte microservices.

 

Er du intressert i å vite mer?

Kontakt Sverre Øier på sverre.oier@ateles.no eller +47 416 11 415, alternativt, legg igjen kontaktinformasjonen din med melding i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. 

Håndtering av personopplysninger *
 
 

Gå ikke glipp av vår blogg!