Møller Mobility Group
 

om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. Møller Mobility Group har en enkel målsetning, «vi skal være best og størst i våre markeder» og de har forstått at det først og fremst er når vi ser samspillet mellom teknologi og forretningsmodeller vi ser grunnlaget for en transportrevolusjon.

 
Möller.jpg
 

Prosjektet

For å kunne realisere gruppens mål og visjoner må Møller Mobility Group samarbeide med markedets beste eksperter. I 2017 inngikk Møller Mobility Group en avtale med Ateles Consulting om å være deres hovedpartner for utvikling av gruppens plattform for digital handel. Møllers mål for digitalt salg av nye og brukte biler er å skape en fleksibel, enkel og effektiv plattform – Samme netthandelsløsning og plattform for alle merker.

 
möller mockup.png
 

Løsningen

Løsningen som ble valgte var Magento netthandelsplattform integrert med Pimcore PIM/DAM/CMS. Møller Mobility Group ønsket en fleksibel løsning som understøtte deres ønske om å desentralisere informasjons og innholdsoppdatering og skape lokalt engasjement, de ønsket også samme plattform for alle salgskanaler. At både Magento og Pimcore er open source gjør at de, sammen med Ateles, har full kontroll over kundetilpasset funksjonalitet og vil ikke møte begrensninger på fremtidens ønsker og krav.

 
 
 

Er du intressert i å vite mer?

Kontakt Sverre Øier på sverre.oier@ateles.no eller +47 416 11 415, alternativt, legg igjen kontaktinformasjonen din med melding i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. 

 
 
Håndtering av personopplysninger *