Maxbo.png
 

Om Maxbo

Byggevarekjeden Maxbo er et varemerke under Løvenskiold Handel og er Løvenskioldkonsernets største virksomhetsområde. Maxbo har en solid posisjon i markedet med over 60 Maxbo byggevarehus, Maxbo stormarkeder og Maxbo Proff. Maxbo har en offensiv og ambisiøs digital strategi hvor netthandel og omnikanal er de viktigste byggesteinene.

Prosjektet

Hovedformålet med nettbutikken er å skape lønnsomhet gjennom å gjøre det enkelt for kunden å handle hos Maxbo . For å oppnå dette har Maxbo ambisjoner om å skape byggevarebransjens beste nettløsninger både for forbrukere og profesjonelle. For forbrukere har det viktigste målet vært å øke tilgjengeligheten både innenfor og utenfor varehusene sin åpningstid. For proffkundene har det vært viktig å lage en løsning som gjør deres hverdag enklere, kjøpene mere effektive og oversiktlige og praktisk informasjon lettere tilgjengelig.

maxbo mockup.jpg

Løsningen

For Forbrukermarkedet

Sentralt i samarbeidet med Ateles er fokus på SEO, konvertering og lønnsomhet. Ateles tilbyr en unik kombinasjon av teknisk kompetanse og forretningsmessig forståelse som er blitt en av de viktigste drivere for videre utvikling av digital handel hos Maxbo.

Systemløsningen er bygget på en unik integrasjon hvor netthandelsplattformen Magento er forsterket med PIM fra Pimcore. Løsningen er tilpasset Maxbo sitt unike behov og markedets krav til en helhetlig kundeopplevelse på tvers av netthandel og butikk.

Den nye løsningen gir en enestående mulighet til å jobbe med produktinformasjon og digital presentasjon i alle salgskanaler, ikke bare i netthandelsløsningen og de fysiske butikker.

De mest komplekse ordrene består av leveranser både fra eget lager, fra vårt nettlager og direkte fra leverandører. Disse ordrene sammenstilles på et av Maxbo sine distribusjonspunkter, og kjøres deretter samlet ut til kunden.

Maxbo tror at kombinasjonen god veiledning og produktinformasjon, bredt sortiment og fleksible leveringsalternativer, sammen med riktig pris, gjør nettbutikken attraktiv for sine kunder.

 
 

Er du intressert i å vite mer?

Kontakt Sverre Øier på sverre.oier@ateles.no eller +47 416 11 415, alternativt, legg igjen kontaktinformasjonen din med melding i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. 

Håndtering av personopplysninger *
 
Ateles - Pimcore
 
 

For Proffmarkedet

Det skal være enkelt å være MAXBO Proff kunde og Maxbo vet hvordan håndverkerens hverdag ser ut. Maxbo Proff selvbetjeningsløsning er åpen hele døgnet. Der kan kunden ha oversikt over alle sine prosjekter og tilbud og bestille produkter og tjenester når det passer best!

·         Nettbutikk med kundens egne priser

·         Mulighet til å enkelt utarbeide tilbud til egne kunder

·         Gode verktøy for å administrere prosjekter

·         Full oversikt over faktura og ordre

Brukernes tilbakemelding er at løsningen er markedets beste, enkel oversiktlig og funksjonell.