Magento nettbutikk

Magento ingår nå i Adobe-konsernet og rangeres av Forrester og Gartner som en av verdens ledende e-commerce plattformer. Magentos vekst og suksess har vært formidabel og brukere forteller om økt omsetning, økt fortjeneste og økt suksess online med deres Magentoløsninger. Magento er en av verdens mest moderne og mest brukte e-handelsplattormer.

Hvorfor velge Magento som e-handelsplatform?

Ved investering i en netthandelsløsning er det vanskelig å vite hvilke behov og funksjoner en vil ha i fremtiden, hvor raskt vil en vokse, hvordan utvikler markedet seg, hvilke krav stiller kundene og hvordan endrer teknologien seg?  Med Magento vil du kunne starte dine investeringer tilpasset dagens behov, investeringene kommer i takt med utviklingen og de ambisjonene ditt selskap har. Magento brukes av alt fra mindre bedrifter til store multinasjonale selskaper og har ingen begrensninger hva gjelder volum og funksjonalitet.

Magento kommer med standard egenskaper som kan konkurrere med verdens ledende Enterprise løsninger, men i motsetning til sine konkurrenter leveres Magento med åpen kildekode og gir leverandøren full mulighet til å gjøre kundetilpasset utvikling på samme nivå som egenutviklede løsninger.

Når man skal lansere en løsning eller gjøre endringer på eksisterende så er tid penger, undersøkelser viser at Magento er rask og implementere og lett å videreutvikle. Det finnes også en mengde ferdige moduler fra kompetente Magento Partnere over hele verden.

Hva får du ved å velge Magento?

Fordelene ved å velge Magento er mange og plattformen passer svært godt til det Skandinaviske markedet. Vi ligger teknologisk langt fremme, er moderne i vårt tankesett og vi er kravstore. Våre bedrifter er ikke de største internasjonalt, men de har ambisjoner og vokser raskt. En investering i Magento gir mange fordeler både på kort og lang sikt:

  • Mange leverandører gjør det mulig å konkurranseutsette/bytte leverandør

  • Tilgjengelig kompetanse i markedet for å kunne ha ressurser in-house

  • Pålitelige tunge eiere garanterer for fremtiden og videre utvikling

  • Mulighet til å starte med et investeringsnivå tilpasset dagens behov og vokse med utviklingen

  • Standard plattform, men ingen begrensninger på kundetilpasset utvikling

  • Open source – full tilgang på kildekode gir kontroll over egen investering

  • Med et standard utgangspunkt er Magento raskt implementerbar

 

Er du intressert i å vite mer?

Kontakt Sverre Øier på sverre.oier@ateles.no eller +47 416 11 415, alternativt legg igjen
kontaktinformasjonen din med melding i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. 

Håndtering av personopplysninger *