Magento er en av verdens mest brukte e-handelsplattormer, de eies av eBay inc. og kan dermed dra nytte av den erfaring, kunnskap og teknologiske innsikt selskapet har gjennom å drive en av verdens største online markedsplasser og en av verdens største betalingsløsninger, Paypal.


Hva gjør Magento unik?

Magento rangeres av Forrester som en av verdens ledende e-commerce plattformer. Magentos vekst og suksess har vært formidabel og brukere forteller om økt omsetning, økt fortjeneste og økt suksess online med deres Magentoløsninger.

Ved investering i en netthandelsløsning er det vanskelig å vite hvilke behov og funksjoner en vil ha i fremtiden, hvor raskt vil en vokse, hvordan utvikler markedet seg, hvilke krav stiller kundene og hvordan endrer teknologien seg?  Med Magento vil du kunne starte dine investeringer tilpasset dagens behov, investeringene kommer i takt med utviklingen og de ambisjonene ditt selskap har. Magento brukes av alt fra mindre bedrifter til store multinasjonale selskaper og har ingen begrensninger hva gjelder volum og funksjonalitet.

Magento kommer med standard egenskaper som kan konkurrere med verdens ledende Enterprise løsninger, men i motsetning til sine konkurrenter leveres Magento med åpen kildekode og gir leverandøren full mulighet til å gjøre kundetilpasset utvikling på samme nivå som egenutviklede løsninger.

Når man skal lansere en løsning eller gjøre endringer på eksisterende så er tid penger, Undersøkelser viser at Magento er enkel og implementere og lett å videreutvikle. Det finnes også en mengde ferdige moduler fra kompetente Magento Partnere over hele verden.


Hva får du ved å velge Magento?

Fordelene ved å velge Magento er mange og plattformen passer svært godt til det Skandinaviske markedet. Vi ligger teknologisk langt fremme, er moderne i vårt tankesett og vi er kravstore. Våre bedrifter er ikke de største internasjonalt, men de har ambisjoner og vokser raskt. En investering i Magento gir mange fordeler både på kort og lang sikt:

  • Mange leverandører gjør det mulig å konkurranseutsette/bytte leverandør

  • Tilgjengelig kompetanse i markedet for å kunne ha ressurser in-house

  • Pålitelige tunge eiere garanterer for fremtiden og videre utvikling

  • Mulighet til å starte med et investeringsnivå tilpasset dagens behov og vokse med utviklingen

  • Standard plattform, men ingen begrensninger på kundetilpasset utvikling

  • Open source – full tilgang på kildekode gir kontroll over egen investering

  • Med et standard utgangspunkt er Magento raskt implementerbar

 

Ateles er partner med Magento

Ateles jobber med kundetilpassede netthandelsløsninger for større bedrifter som har behov spesialtilpassede funksjoner. Hos Ateles har vi kunnskap til å sette oss inn i bedriftens forretningsprosesser, tilpasse netthandelsløsningen til selskapets behov, forstå hvilke tilstøtende systemer om påvirker netthandelen, integrere disse og bistå kunden med å videreutvikle sin løsning i takt med egne endrede behov, markedets krav og teknologiske og løsningsmessige endringer. Ateles har jobbet med Magento siden de ble lansert på markedet i 2008.

Erfaring kommer fra å jobbe med krevende kunder og kundetilpasset utvikling, ikke ved å selge lisenser. Ateles kundegruppe er store kunder som har behov ut over en standardløsning, dette har skaffet oss dyp e-handelskunnskap, Ikke bare basert på Magento, men også ved å jobbe med andre plattformer, dette gir både bredde og dybdeerfaring og gjør at vi med stolthet kan kalle oss «the e-commerce consulting company.»

Eksempler på våre kunder er Gina Tricot, Gresvig, Marine Harvest, Politiet i Norge, Glava, Ide House of brands.

For å være en ressurs for våre kunder må vi forstå hva fremtiden vil bringe når det gjelder teknologi og funksjoner og arbeidsformer. Ateles ligger langt fremme når det gjelder å integrere online handel i butikk. Mobil handel, digitale assistenter, virtual store og integrasjon mellom online handel og point of Sales er områder vi ikke bare diskuterer og ser komme i fremtiden, men som vi har utviklet og kan vise i praksis.