Influencer marketing

Med influencer marketing maksimerer du rekkevidden til varemerket ditt.

Influencer marketing, eller influencer markedsføring, har mange unike fordeler. Riktig samarbeid med de riktige influencerne hjelper deg med å nå målgruppen via en person de beundrer, men bidrar også til å styrke, utvikle og tilpasse varemerket ditt på en måte som målgruppen din kommer til å elske.

Hva er influencer marketing?

Influencer marketing er å markedsføre varemerket og produktene dine gjennom innflytelsesrike personer som er populære hos målgruppen din.

En influencer er altså en offentlig person som har innflytelse over en gruppe mennesker innen et visst segment, vanligvis med sitt digitale nærvær. Det kan handle om en social media influencer som skriver om motetrender og gir regelmessige klestips via Instagram, men det kan også være snakk om en markedsføringskonsulent som opptrer på messer, og prater om SEO på YouTube-kanalen sin.

Gjennom å samarbeide med influencerere får du muligheten til å spre varemerket og produktene dine direkte til følgerne deres, og det i en kanal de allerede er engasjert i. Du kan dessuten koble varemerket ditt opp mot deres profil, og dra nytte av den tilliten som de allerede har bygd opp hos sitt publikum.

Bild%20influencer%20marketing.jpg

Hvorfor behøver vi influencer marketing?

Influencer marketing innebærer en presisjon og en tillit som ingen annen kanal kan tilby.

Ingen annonse veier like tungt som en anbefaling. Vi stoler mer på andre mennesker enn på en virksomhet, og vi stoler dessuten mer på personer som vi ser opp til.

De personene som vi i dag kaller influencere, er personer som har stor innflytelse og påvirkningskraft på de som følger dem. Det skyldes at de på ulikt vis har bygd opp et sterkt personlig varemerke og sterke relasjoner med publikummet sitt. Disse relasjonene kan være uvurderlige for varemerker som vil synes innen en spesiell nisje.

Influencer marketing hos Ateles

Hos Ateles får du kunnskapen du behøver for å nå målgruppen din gjennom influencer marketing.

Vi hjelper deg å finne strategier og prosesser som gjør det mulig å maksimere den nåværende markedsføringen din ved hjelp av influencere, i samtlige kanaler.

Vi lærer deg hvordan du bygger SEO-verdi via influencerere. Vi lager retningslinjer for sosiale medier og hvordan du best drar nytte av influencerere for å maksimere og målsette rekkevidden din. Vi hjelper deg å velge riktig influencer og riktig samarbeidsform for ditt varemerke og dine produkter

 

La oss bygge noe stort sammen

Kontakt oss ved å bruke vårt kontaktskjema eller kontakt oss direkte på:

Anders Hagenbjörk
Head of Business Optimization
anders.hagenbjork@ateles.se
+46 702 29 34 00

Name *
Name
Håndtering av personopplysninger *
 
 
 
 

Gå ikke glipp av vår blogg!