Glava
 

om glava

Glava er markedsledende innen produkter for byggisolering, himlinger og teknisk isolering. Glavagruppen omsetter 1,3 milliarder NOK og har over 400 ansatte. Glava er kjent for være en nytenkende bedrift og å ligger i teten når det gjelder bruk av webbaserte tjenester for å markedsføre seg og gi best mulig service til sine kunder.

 
Glava1.jpg
 

Prosjektet

Profesjonelle innkjøpere er også konsumenter, det er derfor et krav at e-handelsløsninger innen B2B har den samme høye standard som B2C løsninger. Dette var også Glava klar over og de visste de måtte stille høye krav om de skulle beholde sin posisjon som en nytenkende bedrift. Den nye netthandelen skal rette seg mot profesjonelle kunder som kjøper produkter via Glavas ordrekontor, den etablerte kanalen gjennom byggmarkedene forblir uendret.

 
glava webb.png
 

Løsningen

Løsningen ble en e-handel, basert på Magento med innlogging og integrasjon mot IFS. Kundene til Glava har nå mulighet til å bestille varer direkte på nettet uten å måtte ringe ordrekontoret eller besøke en fysisk butikk. Kundene har profiler tilpasset sine egne spesifikke avtaler og møter dermed et kundetilpasset grensesnitt og får større fleksibilitet ved innkjøp av varer. I kombinasjon med ordrekontoret vil den nye nettbutikken bidra til høyere service og en mere effektiv arbeidsdag både for Glava og deres kunder samtidig som Glava beholder sin posisjon som en innovativ aktør i B2B segmentet.

 
 
 

Er du interessert i å vite mer?

Kontakt Sverre Øier på sverre.oier@ateles.no eller +47 416 11 415, alternativt, legg igjen kontaktinformasjonen din med en melding i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. 

Håndtering av personopplysninger *