Ehandel med Elastic Path

Elastic Path er plattformen for erfaringsbasert e-handel, for selskap som ønsker å lage en innovativ, stabil og lønnsom e-handel i alle digitale kanaler.

Visjonen til Elastic Path er å lage en sømløs reise i alle digitale kanaler for å oppnå den ultimate kundeopplevelsen ved all handel – både i dag og i fremtiden. Elastic Path legger vekt på betydningen av smart integrering i en fremtidsrettet e-handelsplattform. Fokuset ligger på Elastic Path sin sofistikerte API Cortex (patentsøkt) som er sentral i plattformen. Denne API-en gjør det mulig å få Elastic Path sin kraftige e-handelsmotor integrert med omkringliggende systemer på en kostnadseffektiv måte, for på denne måten å enkelt kunne kombinere innhold med e-handelsfunksjonalitet for kunden.

Hva er det som gjør plattformen til Elastic Path unik?

Fremtidens handel er basert på å gi kunden en opplevelse i forbindelse med kjøp. Dette betyr at selskapet må nå ut med sine produkter og tjenester på en helt ny måte, ikke bare gjennom sin egen nettside, men også gjennom sosiale medier, en rekke apps (både egne og andres), inStore-applikasjoner, TV, film, m.m.

For å møte denne utviklingen har Elastic Path utviklet en unik API-basert teknologi – Cortex – som er sentral i plattformen. Cortex kombinerer alle typer systemer som må være involvert i selskapets forretningsprosesser, som for eksempel ERP, CMS, CRM, PIM og e-handel. Elastic Path fungerer da som en motor for alle disse systemene. Dette skaper en fleksibel og teknisk infrastruktur som er unik på markedet og som tillater bedrifter å enkelt bygge videre på sin struktur, samt integrere komplementære systemer ettersom behovene oppstår.

Cortex gir også bedrifter muligheten til å tilby sin egen API for andre eksterne parter som ønsker å samhandle og spre kjøpsprosessen og produktene til nye kanaler. Dette bidrar til at et selskap kan oppnå nye muligheter sammen med sine kunder, leverandører og partnere gjennom handel.

Elastic Path er en java-basert plattform som er ekstremt skalerbar og pålitelig. Plattformen er basert på kjente og markedsledende standardkomponenter. Med Elastic Path har du full kontroll over utviklingen og du kan enkelt legge til dine egne funksjoner. Gjennom en smart arkitektur administrerer du dine justeringer og funksjoner atskilt fra plattformen, noe som muliggjør fremtidige oppgraderinger med lave kostnader. Plattformen inneholder en åpen kildekode som også bidrar til lave utviklings- og administrasjonskostnader da man kan se og følge de designmønstre Elastic Path har benyttet seg av gjennom konstruksjonen av sin plattform.

Hva får du gjennom å velge Elastic Path?

Elastic Path er en banebrytende plattform som store skandinaviske og globale selskaper i det internasjonale markedet har valgt for å kunne ha en skalerbar, pålitelig og fremtidsrettet e-handelsløsning. Ved å velge Elastic Path får du en svært fleksibel og kraftig plattform med en svært omfattende og sofistikert standardfunksjonalitet.

Uansett om du skal opprette en nettside, en mobilapplikasjon, en medieplattform, et API- sentrert produkt eller noe annet har Elastic Path den funksjonaliteten som kreves for å skape innovative digitale opplevelser som øker engasjementet og konverteringen av kunder.

Elastic Path er en plattform bygd på Java.

Ateles er Elastic Path sin utvalgte partner i Skandinavia

Ateles har jobbet med Elastic Path siden 2006 og har implementert plattformen for både B2B og B2C-kunder. Ateles tilbyr alle former for utvikling, forvaltning og support til bedrifter som bruker Elastic Path. Vi samarbeider tett med både Elastic Path og med kunden for å sikre at kundene alltid har en oppdatert og stabil plattform.

Hvilke selskaper har valgt Elastic Path?

Selskaper som har valgt Elastic Path finnes over hele verden. Eksempler er Louis Vuitton, Symantec, Virgin Group og Google. På det nordiske markedet har Ateles implementert Elastic Path til blant annet Gina Tricot, Swep og Sony Ericsson.

Elastic Path har sitt hovedkontor i Vancouver, Canada, samt et europeisk hovedkvarter i Reading, England.

 
 

Er du intressert i å vite mer?

Kontakt Sverre Øier på sverre.oier@ateles.no eller +47 416 11 415, alternativt, legg igjen kontaktinformasjonen din med melding i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. 

 
Name *
Name