Berling Media
 

om berling media

Berling Media er en av Sveriges største og eldste forlagskonsern med datterselskapene Gleerup Utbildning, Gothia Fortbildning og Verbum. Konsernet er utgiver av nisjemedier innen helse, omsorg, utdanning, tro og livssyn. Berling Media har 130 ansatte og en omsetning på 330 millioner.

 
berling bild.png
 

Prosjektet

Berling Media hadde en ineffektiv struktur på sine nettsider som skapte tilleggsarbeid og tilleggskostnader. Man hadde også en e-handelsløsning som ikke fungerte optimalt. Målet var derfor å forbedre eksisterende e-handelsløsninger og å effektivisere innholdsstyring ved å skape en felles IT-infrastruktur.

 
BERLING mockup.jpg
 

Løsningen

Basert på dette behovet, utviklet Ateles multistoreløsning basert på Magento og Pimcore og alle nettstedene til Berling Media (inkludert gleerups.se, gothiafortbildning.se og verbum.se) ble lagt på en felles plattform med felles CMS. Den nye løsningen ble også integrert med Microsoft Dynamics AX, og en av nettstedene, Gothia videreutdannelse, fikk en integrert bookingdel via Lega Online. Ved å bruke Magento sin styrke som en e-handelsplattform i kombinert med Pimcores styrke innen publisering og innholdsstyring, ble det utviklet en skreddersydd løsning som løste behovet for e-handel og innhold.

 
 
 

Er du intressert i å vite mer?

Kontakt Sverre Øier på sverre.oier@ateles.no eller +47 416 11 415, alternativt, legg igjen kontaktinformasjonen din med melding i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.