Tjenester

Vi tilbyr tjenester innen e-handel, PIM og omnichannel og kan ta et helhetsansvar for din løsning

Strategi

Ateles tilbyr flere ulike strategi- og forstudietjenester avhengig av hvilken fase av e-handelssatsingen du er i. Les mer om tjenestene vi tilbyr som passer nettopp dine behov.

E-handel

E-handel er Ateles nisje, og har vært siden starten i 2001. Vi utvikler solida e-handelsløsninger baserat på standardplattformer som våre kunder kan vokse i med lønnsomhet.

PIM

Vi kompletterer og integrerer e-handelsplattformene våre med PIM-systemer som bistår kundene i å effektivisere virksomheten, øke salget og redusere kritisk time-to-market.

CMS

Ateles styrker e-handelsplattformen ved å utvikle og integrere et CMS-system på toppen av e-handelen. På denne måten gjør vi arbeidet med e-handel lettere for kundene våre, slik at de enkelt kan jobbe med å skape gode og dynamiske opplevelser for kundene sine.

Omnichannel

Når e-handelen flytter inn i den fysiske butikken og kundenes kjøpsprosesser blir stadig mer komplekse, hjelper vi våre kunder med å gjøre e-handelen til en integrert del av det totale salget.

Instore solutions

Ateles utvikler innovative og komplementerende digitale løsninger til den fysiske butikken for og øke både salg og kundelojalitet samt redusere kostnader hos våre kunder.

Integrasjoner

Funksjonelle, sikre og problemfrie integrasjoner er avgjørende for et fungerende økosystem rundt din e-handelsløsning. Ateles har lang erfaring med å gjennomføre store integrasjoner av høy kvalitet som sikrer at e-handelen fungerer på best mulig måte.

Forvaltning

Ateles support og forvaltning vil sørge for at du får maksimalt utbytte av den leverte løsningen. Vi vil opprettholde og videreutvikle løsningen slik at den oppfyller alle dine krav til tilgjengelighet og funksjonalitet i dag og i fremtiden.

Bransjer Ateles arbeider mot alle bransjer og hjelper dem å lykkes med sine e-handelssatsninger