Produksjon

En økende utfordring for bedriftene i produksjonsindustrien er å opprettholde konkurransekraften på en stadig mer internasjonal arena hvor prisene ofte styres av utenlandske aktører. En av de største utfordringene ligger derfor i å kutte ned på time-to-market, utføre justeringer i realtid og levere kvalitetsvarer raskere til kundene. Dette fører samtidig til kortere tid mellom ordre og betaling som igjen frigjør kapital som kan prioriteres til ytterligere vekst.

 

E-handel for aktører i denne sektoren handler mye om å støtte ordrekontoret, betjene kundene utenfor arbeidstid og styrke forhandlersamarbeidet ved å gi disse gode produkt- og sortimentspresentasjoner samt opplæring og verktøy som de trenger for å øke sin omsetning. Med en strategi for hvordan egen salgskanal kan fungere sammen med forhandlernes salgskanaler, kan en e-handelsløsning komplettere en strategisk viktig forhandlerkanal og gi dem økt lønnsomhet.  En e-handelsløsning, tilpasset de ulike gruppenes informasjonsbehov, kan skape en digital løsning som fungerer som et lim mellom aktørene og gir synergieffekter.

 

Ateles hjelper kundene i produksjonsindustrien med å bruke digitale kanaler til å øke salget, styrke kundelojalitet, redusere kostnader og effektivisere virksomheten slik at konkurransekraften sikres både i dag og i morgen.

”For aktører i produksjonsindustrien er e-handel en viktig kompletterende salgskanal som kan styrke båndet til både forhandlere og kunder”

Jonni Harrius, Head of Business Development, Ateles

Kontakt oss idag for mer informasjon

sverre.oier@ateles.no

+47 41 61 14 15

Kontakt oss så forteller vi mer om hva vi kan gjøre for din bedrift