Partnere

Som en uavhengig leverandør, har Ateles inngått samarbeid med markedsledende tredjepartsløsninger og e-handelsplattformer. Vi integrerer, videreutvikler og tilpasser disse løsningene for å møte de krav og behov din bedrift måtte ha.

Plattformer og PIM-systemer

Elastic Path er en stabil og fleksibel plattform. Den er skalerbar, har en åpen kildekode og god funksjonalitet for blant annet multistore-løsninger. Ateles har et godt samarbeid med Elastic Path på det nordiske markedet. Vi har samarbeidet i mange år og har gjennomført fremgangsrike prosjekter i både Norge og Sverige.

Magento er en av de raskest voksende e-handelsplattformene på markedet i dag. Ateles er partner med Magento og har flere sertifiserte utviklere på plattformen. På og omkring denne plattformen utformer vi egne produkter og tjenester for deg som e-handler. Vi noterte potensialet i Magento på et tidig stadium da vi i 2007, som den første i verden, lanserte 8 nettbutikker basert på Magentos e-handelsløsning som var i 0.8 Beta.

Pimcore er et kraftig og brukervennlig publiserings- og innholdshåndteringsverktøy. Det er enkelt å integrere Pimcores løsning med e-handelsplattformer som Magento, slik at det blir mulig med handel i flere ulike kanaler samtidig. I 2010 vant Pimcore prisen som "Most Promising Open Source Project" i OpenSourceAward.

Litium leverer produkter og tjenester innenfor web, produkthåndtering og e-handel. Litium Affärskommunikation AB ble grunnlagt i 1998, og siden den gang har de hjulpet over 700 kunder med å få ny virksomhet på nettet. Litium holder til i Jönköping, Stockholm, Helsingborg, Shanghai og Lviv.

ePages er en ledende leverandør av nettbutikker for mellomstore bedrifter med hosting i nettskyen. Med ePages kan forhandlere, uten teknisk kunnskap, lage en profesjonell og individuell designet nettbutikk på opptil 15 språk, som i tillegg er mobiltilpasset og søkemotoroptimalisert. For kunder med eksisterende ePages-løsninger kan vi hjelpe deg med å tilpasse og forvalte e-handelsløsningen slik at din bedrift kan dra nytte av løsningens fulle potensiale.

Forretningspartnere

IFS er en av verdens ledende leverandører av komponentbaserte forretningssystemer utviklet på en åpen standard. Ved hjelp av et fleksibelt forretningssystem forbedres kundenes evne til å fatte riktige beslutninger og styre virksomheten mer effektivt. Ateles og IFS har et langt samarbeid og vi har sammen utviklet de fleste koblingene mellom IFS` forretningssystem og våre e-handelsløsninger. I dag tilbyr Ateles, som den eneste i verden, en ferdig integrasjon mot IFS. Dette gjør at vi enkelt kan opprette en kobling mellom IFS og den valgte plattformen.

Evry er et av Nordens største IT-selskaper, som leverer drifts- og konsulenttjenester innen IT-infrastruktur og forretningssystemer til organisasjoner i Norden.

Ateles er en anbefalt samarbeidspartner av Bring, en av de ledende post- og logistikkaktørene i Norden. Bring har stor kompetanse innen netthandel, og leverer tjenester som er tilpasset nettbutikkene og deres kunder. Dine kunder kan velge å få varen levert hjem på døren på kvelden, hente varen på postkontor eller Post i Butikk eller få den direkte i postkassen. Bring tilbyr også sporing på mobil, slik at kunden alltid får oppdatert informasjon om hvor pakken befinner seg.

Andre partnere

DIBS betalingsløsning bygger på 14 års erfaring fra å hjelpe e-handlere med å selge og ta betalt. DIBS tilbyr forskjellige betalingsmåter som kortbetaling, direktebetaling og faktura. DIBS er Nordens ledende leverandør av betalingsløsninger for digital handel og utvider hele tiden til nye markeder.

Klarna er ledende innenfor fakturabasert betaling og er en de vanligste betalingsløsningene over Internett i dag. Klarna brukes av over 15 000 e-handlere og 9 000 000 sluttbrukere. Bak Klarna står e-handelsselskapet Kreditor.

Avail Intelligence selger programvare som analyserer kjøpsatferden på nettet med tanke på å skape mersalg og en persontilpasset opplevelse. Gjennom samarbeidet med Avail kan Ateles tilby sine kunder en tilleggsverdi i e-handelen, som kan øke salget betydelig.

Skrill er et av verdens største online betalingsselskaper og har for tiden over 135 000 tilknyttede bedriftseiere. Skrills betalingsnettverk tilbyr mer enn 100 betalingsalternativer med støtte for 41 valutaer som dekker 200 land og stater.

Elvenite leverer kvalifiserte rådgivnings- og supporttjenester til bedrifter som vil effektivisere forretningsprosesser og maksimere nytten av forretningssystemer. Uansett om det gjelder ERP, CRM, sosiale intranett eller Business Intelligence, velger stadig flere kunder smarte løsninger fra Elvenite.

Ateles har et samarbeid med MailDirect, et perfekt komplement til alle typer digitale utsendelser. Med MailDirects verktøy for e-postmarkedsføring lager du digitale nyhetsbrev, invitasjoner, undersøkelser og SMS-kampanjer. Du når problemfritt eksisterende og blivende kunder, bygger lange relasjoner, skaper salgsmuligheter og gir topp service.

Availo tilbyr alt fra avansert serverdrift til små webhoteller. Availo er et selskap i Phonera-konsernet. Availo er Ateles’ samarbeidspartner innen serverdrift og webhotell.

Apsis tror på styrken, potensialet og mulighetene i e-postabonnement. Vår løsning for nyhetsbrev og e-postmarkedsføring, APSIS Pro, er Nordens mest brukte. Apsis har for tiden kontor i syv land, der 180 medarbeidere hjelper 6000 kunder over hele verden.

Kontakt oss så forteller vi mer om hva vi kan gjøre for din bedrift