Om Ateles

Ateles utvikler integrerte løsninger for netthandel og PIM for store og mellomstore bedrifter

Bakgrunn

Ateles er et av Nordens mest erfarne konsulentselskaper med spisskompetanse innenfor strategirådgivning og utvikling av løsninger for e-handel, PIM og omnichannel. Vi leverer innovative og brukervennlige e-handelsløsninger basert på markedsledende standardplattformer og har et tydelig fokus på forretningsverdi.
Ateles ble startet i 2001 og arbeider mot det nordiske markedet med kontor i Oslo, Stockholm og Linköping.

Siden starten har vi levert over 200 fremgangsrike prosjekter og opparbeidet en uvurderlig kunnskapskapital. I dag utvikler vi innovative løsninger til både B2B- og B2C-segmentet basert på markedsledende plattformer som Magento, Elastic Path, Litium, ePages og Pimcore.

Vi starter alltid fra kjernen i din virksomhet og dine prosesser og bygger en plattform som er innovativ, fleksibel og tilpasset de unike forutsetningene som gjelder både på lang og kort sikt. For å møte våre kunders mål om å øke salget, redusere kostnader, øke kundelojalitet, konvertering eller effektivitet, bruker vi vår kompetanse til å utvikle en plattform ut fra de unike behovene til hver enkelt virksomhet og tar et helhetsgrep for din satsing.

11 milliarder

Så mye omsetter våre kunder samlet i de e-handelsløsninger vi har utviklet

100 %

Så mange av våre kunder hadde valgt oss som leverandør av forvaltningstjenester hvis de skulle velge igjen

100 +

Antall systemer vi har integrert mot i forskjellige kategorier

Ateles er en av Pimcores foretrukne partnere og det er altid en sann glede å samarbeide med dem. De har vist sin dype tekniske kompetense manga ganger om og har virklig bevist sig kunne konkurrere på verdensnivå innen sitt felt.

Jeg anbefaler alle til å samarbeide med dem.

- Dietmar Rietsch, Executive Board

Det som har vært positivt i samarbeidet er først og fremst Ateles’ evne til å se muligheter i arbeidsprosessene våre, at de setter seg inn i problemstillingene våre og hele tiden kommer med forslag til løsninger. Det har vært avgjørende. De er dessuten fleksible, dynamiske og raske. Og leverer alltid den kvaliteten vi er blitt enige om.

- Arnt Mjøen, IT sjef

E-handel og digitale medier er et strategisk viktig satsningsområde for Gresvig, kravene på leverandøren er derfor store. Ateles var engasjerte, profesjonelle og viste solid kunnskap både på et strategisk og et praktisk nivå. I tillegg hadde de gode referanser fra andre store skandinaviske bedrifter. Etter en grundig utvelgelsesprosess var innstillingen på Ateles som vår leverandør enstemmig"

- Kjetil Løken, Markedsdirektør

Kontakt oss

Linköping

Teknikringen 6, 583 30 Linköping

info@ateles.se

+46 13 21 10 20

Stockholm

Grev Turegatan 7, 114 46 Stockholm

info@ateles.se

+ 46 8 750 70 20

Oslo

Thunes vei 2, 0274 Oslo

info@ateles.no

+47 21 54 46 40

Sverre Øier

Country Manager Norge

sverre.oier@ateles.no

+47 41 61 14 15

Kontakt oss så forteller vi mer om hva vi kan gjøre for din bedrift