Magento med Pimcore

Kombiner Magento med Pimcore og gi din e-handelssatsning de beste forutsetningene med markedets mest komplette e-handelsløsning

 

Med en plattform bygget på Magento og Pimcore får du en komplett kanal for din e-handel. Magento er en kraftig e-handelsplattform og Pimcore løser behovene både innen Product Information Management (PIM) og Content Management (CMS). Begge er standardprodukter og bygger på samme tekniske plattform, dette gjør at de kompletterer hverandre godt. Ateles tilbyr Magento integrert med Pimcore, på denne måten får du en løsning med felles administrasjon som støtter dine forretningsprosesser og effektiviserer det interne arbeidet. Resultatet er en komplett, kostnadseffektiv og kraftfull plattform for din e-handelssatsning.

 

Hva får du når du velger Magento med Pimcore?

 

Kraftig e-handelsplattform

Magento er en av de raskest voksende e-handelsplattformene i dag. Magento har kraftfulle standardfunksjoner, men er samtidig fleksibel og enkel å skreddersy til unike behov og prosesser. Dine behov og budsjetter avgjør om du velger Community eller Enterpriseversjon.

 

Effektivt PIM-system

Pimcore er et brukervennlig, webbasert produktinformasjonssystem. Med Pimcore får du et komplett system for å administrere ditt innhold og dine grunndata. Versjonshåndtering med «roll-back» funksjon og rettighetsstyring muliggjør forskjellige administrasjonsnivåer og oppsett av egen arbeidsflyt.

 

Fleksibelt CMS-system

Med Pimcore trenger du ikke et eget system for CMS, Pimcore er kraftig nok til å administrere både PIM og CMS. Du får en enkel administrasjon av tekster og sider med bruk av WYSIWYG editor og billedredigeringsverktøy, i tillegg får du WebAnalytics støtte for A/B-testing.

 

Dette er bare en kort innføring, kombinasjonen Magento og Pimcore tilbyr mange flere funksjoner og kan selvsagt videreutvikles for å støtte dine unike forretningsbehov.

 

En netthandelsløsning og vokse med

Det er enkelt å utvikle ny funksjonalitet i Magento og Pimcore i takt med din utvikling, vekst og behov. Det medfører at du ikke vil måtte overinvestere, men kan starte på det nivået som passer deg akkurat i dag. Nye investeringer gjør du når behovene oppstår. En fleksibel investering med lavere finansiell risiko.

 

Bruker du allerede Magento?

For deg som allerede bruker Magento kan vi raskt og enkelt komplettere din løsning med Pimcore. Fortell oss hvilke behov du har så kan vi vise deg hvilken funksjonalitet i Pimcore du trenger for at din løsning skal bli effektiv, enkel og brukervennlig.

 

Hvorfor skal du komplettere Magento med Pimcore?

Magento er en av de mest avanserte og kraftfulle standardplattformene på markedet i dag, men til tross for det finnes det visse områder hvor plattformen kunne vært betydelig sterkere. Dette gjelder først og fremst innholds- og produktinformasjonshåndtering. Dette problem løser vi i Pimcore som er en av markedets sterkeste produkter på akkurat disse områdene. På denne måten får du en helhetlig løsning som er enkel å arbeide med og som har alle de funksjonene som bør finnes i alle fullverdige netthandelsløsninger i dag.

 

Les mer om Magento

Les mer om Pimcore

 

"Ateles unike kombinasjon av Pimcore og Magento er markedets kraftigste e-handelsløsning. Pimcore hever Magento til et helt nytt nivå som gjør at løsningen bør være på «short list» hos alle større bedrifter som vurderer en ny e-handelsløsning. Med Magento / Pimcore slipper du å overinvestere i funksjonalitet du ikke trenger, eller som er utløpt på dato når du vil ta den i bruk. Du kan investere i forhold til dagens behov og la løsningen vokse i takt med din bedrift og markedets utvikling"

Sverre Øier, Country Manager, Ateles

Kontakt oss idag for mer informasjon

sverre.oier@ateles.no

+47 41 61 14 15

Kontakt oss så forteller vi mer om hva vi kan gjøre for din bedrift