Kunder

Vi arbeider med kunder i B2C og B2B segmentet fra bransjer som spenner fra digitalt medieinnhold og retail til industri

Ved at vi kopler sammen virksomhetssystemene med e-handelen, slipper vi unna alt manuelt arbeid samtidig som vi får en mer selgende og profesjonell butikk mot kundene våre. Vi vil spare tusenvis av timer hvert år på denne nye e-handelsløsningen, så det vil gå raskt å tjene inn igjen investeringen.

- Micael Thorén, Daglig Leder

Om bedriften

IDÉ House of Brands er en av Nordens største aktører innen give-aways, klær, gaver og andre profilartikler til bedrifter.

Målsetning

IDÉ trengte en nordisk helhetsløsning for e-handelen sin hvor de hadde mulighet til å tilby kundene sine en løsning der lager, nettbutikk og distribusjon kunne integreres med kundenes andre virksomhetssystemer.

Løsning

Resultatet ble en multistoreløsning basert på Magento med integrasjon mot ERP-systemet Visma, hvor Ateles står for all utvikling og hosting. IDÉ kan nå tilby kundene sine egen brandede webbutikker med profilerte varer. 60 butikker er utviklet der IDÉs kunder har sine bedriftsspesifikke butikker for å bestille give-aways og profilprodukter til bedriftene sine. Den nye løsningen er sikrere, og ettersom den er koplet til virksomhetssystemet, stemmer all informasjon som lagerstatistikk osv. En profesjonell løsning som forventes å øke salget.

Resultater

Høyere salg

Mer effektivitet og forenklet administrasjon

Høyere kundetilfredshet

Andre fornøyde kunder