Kunder

Vi arbeider med kunder i B2C og B2B segmentet fra bransjer som spenner fra digitalt medieinnhold og retail til industri

Allerede syv måneder etter signert avtale med Ateles lanserte vi vår første nettbutikk med komplett integrasjon til logistikk, ERP og PIM-system. Løsningen har vi nå suksessivt og friksjonsløst utviklet til å omfatte 28 markeder. Lanseringen ble dessuten gjennomført eksakt på den planlagte datoen! Ateles er en meget dedikert og fleksibel leverandør som klarer krevende tidsrammer og raske forandringer.

- Peter Lilja, IT sjef

Om bedriften

Gina Tricot er Nordens raskest voksende motekjede for kvinner. Gina Tricot har 175 butikker i fem land, og en omfattende online-handel. Totalt omsetter de over 2,5 milliarder.

Målsetning

Samarbeidet med Ateles startet allerede i 2009 da Gina Tricot valgte å starte med e-handel. Målet var å lage en løsning som ikke bare opprettet en salgskanal mot kundene, men som også automatiserte interne prosesser gjennom integrasjon mot forretnings- og logistikksystemer og som var kostnadsbesparende. Ateles leverte en fleksibel og skalerbar løsning basert på Elastic Path med integrasjon til forretningssystem og alle nødvendige tilstøtende virksomhetssystemer. Ateles har også utviklet et CMS i pimcore som er integrert med netthandelen.

Løsning

Prosjektet startet med de nordiske landene og den nye nettbutikken ble lansert nøyaktig etter tidsplanen i april 2010. I dag i 2013 er denne løsningen skalert opp til 28 markeder. Fordi nettbutikken har en slank organisasjon har vi konsentrert oss om å automatisere prosessene og integrere alle systemer for å unngå manuelt arbeid. Siden den første lanseringen har nettbutikken vært i konstant endring, og det er lagt til funksjonalitet som både har økt salget og automatisert prosessene ytterligere. I tillegg har vi lansert en oppdatert netthandel med responsiv design. Ateles sitter i dag også med et teknisk forvaltningsansvar og har et eget team som er dedikert til Gina Tricot.

Resultater

Kostnadseffektivitet

Forenklet administrasjon

Total integrasjon av e-handel, logistikk- og forretningssystem.

Andre fornøyde kunder