Arbeide med oss

Bli med oss for å utvikle norsk netthandel

Prosjektleder

Er du en forretningsdrivende prosjektleder og brenner for e-handel?

Ateles tilbyr strategirådgivning og utvikling av større løsninger for netthandel, PIM og omnichannel. Grunnet økt etterspørsel etter våre tjenester søker vi nå etter en prosjektleder. Du vil jobbe kundenært gjennom prosjektledelse, rådgivning og forretningsutvikling og få muligheten til å lede prosjekter for flere av Nordens største og mest spennende merkevarer. Et utvalg av våre kunder er Gresvig, Mexbo, Gant, Marine Harvest, Felleskjøpet, Politiet og Glava.

Vi leverer skreddersydde e-handelsløsninger og er eksperter på videreutvikling av deres prosesser. Vi oppnår suksess gjennom vår dype tekniske kompetanse, domenekunnskap og evne til å sette oss inn i våre kunders problemstillinger, samt vår evne til å se potensiale for nye løsninger. E-handel er i rivende utvikling, og vi ligger i forkant av utviklingen. Hos Ateles vil du få muligheten til å bygge uslåelig kompetanse innen et av de mest spennende fagområdene innen IT, og få en sentral rolle i å videreutvikle den norske enheten av selskapet.

Vi tilbyr et kompetansemiljø som setter faglig stolthet og utvikling helt sentralt. Vi er et jordnært, uformelt og dynamisk miljø med stor takhøyde. Vi er i tillegg kundenære og får utmerkede tilbakemeldinger fra våre oppdragsgivere. Hos oss vil du jobbe tett sammen med erfarne kolleger i Linköping og Norge.

Høres dette interessant ut?

Da hører vi gjerne fra deg. Rekrutteringsprosessen gjennomfører vi i samarbeid med Glasspaper People som ivaretar kommunikasjon til alle søkere. Spørsmål rettes til vår rekrutteringsrådgiver i Glasspaper People, Pål Hellum på telefon 995 30 702. Søknad og CV sendes til pal.hellum@glasspaper.no.

Ansvarsområder

  • Lede og styre parallelle prosjekter
  • Være sentral i å realisere netthandelssatsingen til noen av Norges mest spennende bedrifter
  • Aktiv videreutvikling av våre kunder ved å identifisere nye behov og
  • Holde deg oppdatert om utviklingen innenfor netthandel
  • Budsjettansvarlig

Kvalifikasjoner

  • Du har trolig utdannelse på minimum høyskolenivå
  • Du tar ansvar, kan vise til forutsigbarhet og evne til å levere, samt er strukturert og tillitsvekkende
  • Du har IT-prosjektledererfaring, og kan vise til vellykkede prosjekter du har hatt ansvaret for. Det teller spesielt positivt om du har erfaring med å lede utviklingsprosjekter
  • Du anser e-handel og digitalisering som spesielt interessant
  • Du er forretningsdrivende, resultatorientert, og har en konsulentprofil

Beliggenhet

Oslo, Drammensveien 145A

Rolle

Prosjektleder

Publisert

2015-12-09

Tidsfrist

2016-01-31

Kontakt

Thomas Schibbye

Send søknad til

ts@glasspaper.no