Integrasjoner

Ateles sørger for at du oppnår stabile og holdbare integrasjoner av høy kvalitet for din netthandel

For at din e-handelsløsning skal fungere så effektivt som mulig, er det avgjørende at integrasjonene mot systemene rundt er av aller beste kvalitet. I dag øker antallet virksomhetssystemer og applikasjoner rundt netthandelen samtidig som de blir stadig mer avanserte. Dette fører til høyere krav om at integrasjonene, som danner forutsetningene for at disse systemene skal kommunisere og fungere godt sammen. Kvalitetsmessige og holdbare integrasjoner er helt avgjørende for å støtte forretningsprosessene dine. En integrasjon som svikter kan føre til at du mister en hel dagsomsetning, eller at de ansatte plutselig ikke har en fungerende infrastruktur å jobbe i og at kostnadene dermed skyter i været.

 

Ateles har lang erfaring med å utvikle store, problemfrie, og sikre integrasjoner mellom alle de systemene som grenser til din e-handelsløsning. Vi er en av de systemintegratører som har absolutt mest erfaring av e-handel på det nordiske markedet. Vi har utført integrasjoner mot over 100 ulike systemer i markedet som for eksempel ERP, POS, PIM, CMS osv.

 

Integrasjonsstrategi

Noe av det viktigste med integrasjoner er å ha en tydelig strategi for hvordan disse skal gjennomføres. I en forstudiefase, hvor vi identifiserer mål både i nær og fjern fremtid, hjelper vi kundene våre med å utvikle en strategi for hvordan integrasjonene skal håndteres og implementeres. Denne strategien iverksetter vi gjennom en velutviklet arkitektur som støtter de etablerte målsetningene. I tillegg til interne systemer vil det ofte være behov for integrasjon mot eksterne leverandører som for eksempel betalings- og logistikkleverandører. Vårt fokus er alltid å skape en teknisk infrastruktur ut ifra et helhetsperspektiv som støtter kundene våre i lang tid fremover og som fører til at de kan vokse med størst mulig lønnsomhet.

”For at en bedrift skal kunne fokusere på sin egen kjernevirksomhet er det viktig å automatisere prosessene. Dette gjøres ved å sette opp gode solide integrasjoner av høy kvalitet mellom de ulike virksomhetssystemene”

Jonni Harrius, Head of Business Development, Ateles

Kontakt oss idag for mer informasjon!

sverre.oier@ateles.no

+47 41 61 14 15

Kontakt oss så forteller vi mer om hva vi kan gjøre for din bedrift

Integrasjonsmoduler Vi tilbyr standardiserte integrasjonsmoduler vi raskt kan implementere hos kundene våre

IFS eCommerce Integration

Hva er Ateles IFS eCommerce Integration?

Ateles IFS eCommerce Integration er for deg som bruker IFS Applications og arbeider med netthandel. Denne kobling er basert på best practice fra mange tidligere integrasjoner og gjør at Ateles raskt og kostnadseffektivt kan integrere IFS Applications med kundenes e-handelsplattform. Denne standardiserte kobling løser enkelt den komplekse oppgaven det er å kategorisere og strukturere riktig data som skal sendes fra forretningssystemet til riktig plass i e-handelsplattformen. En god integrasjon mellom e-handelsplattformen og forretningssystemet er en kritisk suksessfaktor. En standardisert løsning gjør at du raskt ser hvilken informasjon det er relevant å bruke og de tekniske utfordringene rundt datahåndtering er allerede løst.

Fordelene med vår modul

  • Den er kostnadseffektiv.
  • Du får en rask og enkel integrasjon.
  • Integrasjonen er veldefinert og reduserer risiko

"Den standardiserte kobling til IFS Applications Ateles har utviklet er av veldig høy kvalitet og bygger på erfaring fra mange tidligere integrasjoner. Den er et åpenbart valg for alle IFS kunder som arbeider med netthandel"

- Denis van Nunen, Managing Director, IFS Retail