In store solutions

Øke effektivitet, kundelojalitet og omsetning med innovative instore solutions

 

Det har kommet nye verktøy på markedet som påvirker den digitale og fysiske shoppingverdenen på en helt ny måte. Gjennom å tilby innovative og komplementerende digitale løsninger i den fysiske butikken, kan bedriften din øke både salg og kundelojalitet samt redusere kostnader.

 

Sammen med våre samarbeidspartnere kan Ateles løse hele den digitale kommunikasjonen i butikken ved hjelp av mobile betalingsterminaler - Point-Of-Sales nettbrett - for personalet, og med virtuelle butikk- og kioskapplikasjoner.

Mobile POS - system

Ved hjelp av mobile betalingsterminaler sørger du for at selgerne dine blir mer fleksible og enklere kan fange opp kundene i butikken. Ved å bruke mobile terminaler kan selgerne ta imot betalinger fra kunder som befinner seg rundt om i butikken - i stedet for å ta dem med til et spesifikt fysisk sted i butikken. Du skaper dermed en mer fleksibel og dynamisk butikk, samtidig som selgerne får et bedre verktøy å utføre jobben sin med.

Virtual Store

Ved å investere i Virtual Store-løsninger i eksisterende butikker kan du øke servicen til kundene dine. De tilfeller hvor du kan selge mest er ofte også de tilfeller alle selgerne er opptatte med andre kunder. Men en Virtual Store kan kundene selv få muligheten til å se lagerstatus, få mer informasjon om spesifikke produkter eller kjøpe hjem varer via nettbutikken for hjemleveranse. Gjennom en sammenkobling til nettbutikken sikrer du deg at lagerstatus alltid er korrekt. Du utnytter dessuten butikkarealet bedre og forlenger produktsortimentet ditt siden alle produkter ikke alltid finnes tilgjengelige i den fysiske butikken.

Virtual Stores er også et verktøy som radikalt kan redusere risikoen med å åpne nye butikker. Ved å starte mindre butikker i form av showrooms eller pop-up shops i kombinasjon med mobile Virtual Stores, øker bredden og dybden i selskapets produktsortiment og medfører et mindre arealbehov. På denne måten kan du redusere både oppstartskostnader og langsiktige kostnader. Dette kan også være en god temperaturmåler når det gjelder etterspørsel for nye markeder, for å kartlegge behovet for større eller flere fysiske butikker.

Mobile løsninger som hjelpemiddel til selgerne dine

Ateles utvikler mobile løsninger som brukes via nettbrett som hjelpemiddel til selgerne. Disse brukes i butikken for å hjelpe kundene med å finne lignende produkter eller vise instruksjonsdemonstrasjoner på varer. Dette gjør at selgerne får et bedre verktøy for å få kunden til å gjennomføre kjøpet samt øke salget. Selvsagt er disse nettbrettene sammenkoblet med e-handelssystemet. Dette gjør at selgeren enkelt kan bestille hjem varer som kundene ikke kan eller ønsker å ta med seg hjem fra butikken.

For å motvirke tap av potensielle salg i den fysiske butikken, kan ulike «in store solutions» hjelpe kunden med å finne og bestille produkter som ikke er tilgjengelige i butikken. På denne måten forlenges produktsortimentet og det totale salget øker.

Jonni Harrius, Head of Business Development, Ateles

Kontakt oss idag for mere informasjon

sverre.oier@ateles.no

+47 41 61 14 15

Kontakt oss så forteller vi mer om hva vi kan gjøre for din bedrift