Forvaltning

Vi forvalter og utfører support på e-handelsløsningene etter leveranse slik at dere oppnår de beste forutsetningene for å nå fastlagte mål for e-handelen

 

Etter implementering og leveranse av prosjektet tilbyr Ateles heldekkende support for å sørge for at dere når fastlagte mål og maksimerer verdien av investeringen ved å utnytte all funksjonalitet. Vi jobber proaktivt med videreutvikling og vedlikehold for at løsningen skal møte alle krav til tilgjengelighet og funksjonalitet både i dag og i fremtiden.

 

 

Hosting

Sammen med våre partnere kan vi tilby en trygg og stabil hosting for hele eller deler av din løsning.

 

Support

Med vår support får du all den hjelp du trenger slik at du raskt og effektivt kan løse eventuelle problemer som kan oppstå i e-handelsløsningen. Ateles tilbyr deg som kunde såkalt second-line-support. Det betyr at Ateles support vil fungere som støtte for brukere i din organisasjon, som utpekes av deg, og som får problemer eller som trenger hjelp.

 

Forvaltning

For at du som kunde skal kunne fokusere på bedriftens kjernevirksomhet og slippe å tenke på status for e-handelen, arbeider Ateles proaktivt med forvaltning av din løsning. På den måten kan bedriften unngå unødvendige driftsstopp. Vi sørger også for at det finnes et team som er kjent med løsningen, og som kan hjelpe deg med videreutvikling for å møte krav og ønskemål fra dine kunder.

 

Applikasjonsdrift

Vår applikasjonsdrift består av omfattende systemovervåking. For å unngå driftsstopp som skyldes applikasjonen overvåker Ateles løsningen og tilhørende prosesser. Vi undersøker og identifiserer eventuelle fremtidige feilsituasjoner og foreslår forebyggende tiltak.

”I dagens raskt skiftende marked er det viktig å ha en proaktiv forvaltningspartner som kan identifisere forbedringspotensialet i e-handelen din. Dette for å møte alle krav som stilles både i dag og i morgen”

Jonni Harrius, Head of Business Development, Ateles

Kontakt oss idag for mer informasjon

sverre.oier@ateles.no

+47 41 61 14 15

Kontakt oss så forteller vi mer om hva vi kan gjøre for din bedrift