E-handel B2B

I sin rolle som privatperson har foretakskunden blitt vant til sofistikerte digitale muligheter, og dette må også møtes i deres yrkesrolle for at en misnøye ikke skal oppstå. I dag stilles det større og større krav til at B2B-foretak skal tilby digitale løsninger til kundene for å bygge lojalitet og skape konkurransefortrinn. B2B-markedet er fortsatt i oppstartfasen når det kommer til e-handel og mulighetene er store for at de aktørene som velger å satse i dag vil ta nye deler av markedet og få flere fornøyde kunder. Ateles har arbeidet med mange B2B-foretak gjennom årene, og hjulpet dem med sine e-handelssatsinger for å øke både salg og service til kundene samt effektivitet. Vi utvikler e-handelsløsninger med funksjoner spesielt tilpasset B2B-foretaks behov, med alt fra innloggingsfunksjoner for avtalebasert handel til konfigurasjonsmuligheter når man kjøper komplekse produkter. Du får en skalerbar løsning din organisasjon kan vokse med, og de beste forutsetningene for å skape lønnsomhet.

 

Solide e-handelsløsninger

Vi arbeider utelukkende med markedets absolutt beste plattformer, og produkter som vi integrerer og skreddersyr ut ifra din organisasjons unike behov. Basert på markedets beste produkt får du en løsning for din e-handel som er i ypperste klasse.

 

Hvilken nytte gir dette til deres interessegrupper?

Du gjør dine salgskanaler tilgjengelig til dine foretakskunder døgnet rundt, for å gi dem mer fleksibilitet og la dem gjennomføre kjøp uten assistanse av din kundetjeneste.

 

Du effektiviserer dine kundetjenestemedarbeidere ved å la dem få et bedre verktøy til å veilede kundene i sortimentet og enklere lede kundene til avslutningen.

 

Du gir dine selgere bedre forutsetninger for å øke salget på feltet.

 

Du gir ditt servicepersonale et verktøy som tillater dem å enklere utføre service til kundene.

 

Ateles har arbeidet med B2B-kunder siden vi startet i 2001, og har god innsikt i de spesifikke utfordringene som organisasjonen står ovenfor når man selger til andre foretak. Kontakt oss i dag så tar vi et uforpliktende møte der vi diskuterer de mål dere har med e-handelen, og hvilke utfordringer dere kan møte på veien. Hvis dere velger oss som partner vil vi bruke vår mangårige ekspertise og sikre at dere unngår de vanligste fallgropene. 

Kontakt oss for mer informasjon

sverre.oier@ateles.no

+47 41 61 14 15